آرچی تاچ فعال در ساخت سازه های ترکیبی

آرچی تاج فعال در زمینه ساخت سازه‌های ترکیبی شیشه و فلز، استیند گلس و فری‌فرم با 15 سال سابقه درخشان

آرچی تاچ فعال در ساخت سازه های ترکیبی

آرچی تاج فعال در زمینه ساخت سازه‌های ترکیبی شیشه و فلز، استیند گلس و فری‌فرم با 15 سال سابقه درخشان

گروه فنی و مهندسی آرچی تاج با مدیریت جناب آقای مهندس جامه بزرگ و سرکار خانم توت‌زاری، همراه با کارکنان و کارشناسان خبره، به مدت 15 سال است که در زمینه سازه‌های خاص و ترکیبی فعالیت دارد. این فعالیت در طول این سال‌ها با نام‌های متفاوتی انجام شده است و امروز این کوله‌بار تجربه با نام تجاری آرچی تاج توانسته بزرگترین مجموعه‌ای باشد که در زمینه ساخت سازه‌های ترکیبی شیشه و فلز، استیند گلس و فری‌فرم فعالیت خود را در ایران و خارج از ایران توسعه دهد.

۱۷ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع پنجره

پنجره مهم ترین منبع تامین نور طبیعی در یک ساختمان می باشد. انتخاب پنجره مناسب از آن جهت مهم می باشد که هم می تواند یک المان تاثیر گذار در دکوراسیون داخلی و نمای بیرونی باشد. هم اینکه باید از لحاظ فنی دارای ویژگی هایی از قبیل عایق صوتی، عایق حرارتی و مقاوم و ضد ضربه باشد.

ابتدایی ترین کاربرد پنجره تامین نور طبیعی در فضای داخلی می باشد البته ناگفته نماند که در این راستا موقعیت جغرافیایی ساختمان نیز تاثیر دارد. بعضی از ساختمان ها به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارند و به دلیل کنار هم قرار گرفتن ساختمان ها فاقد پنجره می باشند. این ساختمان ها می توانند از نورگیر های سقفی برای بهره گیری از نور طبیعی استفاده کنند.

شیشه های پنجره ها نیز در عبور نور تاثیر بسزایی دارند. چارچوب پنجره ها نیز در انواع متریال مختلف ساخته می شوند که در این مطلب انواع مختلف پنجره ها را با توجه به نوع متریال معرفی می کنیم. پس با ما همراه باشید….

انواع پنجره ها از نظر نوع متریال ساخته شده

پنجره های چوبی جزو نخستین ترین نوع پنجره می باشند. چوب یکی از اولین متریال ها در ساخت درب و پنجره می باشد. البته امروزه نیز پنجره چوبی همچنان جایگاه خود را در دکوراسیون داخلی و ساخت ساختمان ها دارد. در زمان های گذشته مخصوصا در معماری ایرانی پنجره های چوبی با شیشه های رنگی به رنگ های آبی، قرمز و سبز ساخته می شدند. اما با گذشت زمان و پیشرفت علم پنجره های چوبی با قابلیت های دوجداره بودن، عایق صوتی و حرارتی و قابلیت شستشو می باشند.

پنجره آلومینیومی

 

پنجره آلومینیومی از نوع پنجره های فلزی می باشند. پنجره های آلومینیومی دارای طول عمر بیشتری از پنجره های چوبی می باشند. پنجره های الومینیومی سبک و نازک می باشند. این نوع عایق حرارتی نمی باشند و باعث هدر رفت انرژی می شوند. همچنین آلومینیوم با بارش برف و باران دچار زنگ زدگی و خوردگی می شوند. پنجره های آلومینیومی در برابر ضربه مقاوم نمی باشند و به راحتی دچار تو رفتگی و خراش خوردگی می شوند که در این صورت قابل تعمیر نمی باشندو باید تعویض شوند

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

شیشه های تزئینی

شیشه به عنوان یک متریال شیشه ای و شفاف یک متریال پرکاربرد در دکوراسیون داخلی می باشد. شیشه ها با روش هایی تبدیل به شیشه های تزئینی می شوند. در مطلب انواع تکنیک های ساخت شیشه های تزئینی به روش های ساخت شیشه تزئینی اشاره کرده ایم.

شیشه های تزئینی هم در دکوراسیون داخلی و هم در طراحی داخلی کاربرد دارند. شیشه های تزئینی علاوه بر اینکه می توانند یک المان دکوراتیو باشند عملکرد کاربردی نیز دارند و باعث عبور نور می شوند. عبور نور از شیشه ها و انتشار آن در فضای داخلی باعث بزرگتر شدن فضای داخلی و روشنایی فضا می شود.

شیشه تزئینی در ساخت و اجرای انواع المان ها و سازه های دکوراتیو کاربرد دارند. در این مطلب می خواهیم کاربرد شیشه های تزئینی را در دکوراسیون داخلی بررسی کنیم.

کاربرد شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی

پوشش دیوار

دیوار ها یکی از بخش های مهم در دکوراسیون داخلی می باشند که تاثیر بسزایی در دکوراسیون داخلی دارند. پوشش و تزئین دیوارها یکی از موارد مهم در دکوراسیون داخلی می باشد. روش های متداولی برای پوشش دیوارها موجود می باشد. این روش ها شامل رنگ، کاغذ دیواری دو بعدی یا سه بعدی و پوستر می باشد. امروزه برای پوشش دیوار ها می توان از دیوار پوش های شیشه ای استفاده کرد. دیوار پوش های شیشه ای با انعکاس نور باعث بزرگ دیده شدن فضای داخلی می شود. همچنین از دیوارپوش های شیشه ای می توان در تمامی بخش های یک خانه استفاده کرد. به عنوان مثال از دیوارپوش ها می توان در پوشش دیوار های بین کابینت ها استفاده کرد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

شیشه رنگی

شیشه های رنگی در معماری داخلی ریشه ی قدمت دار دارد. در گذشته در معماری داخلی و در ساخت پنجره ها از شیشه های رنگی اکثرا به رنگ آبی و قرمز استفاده می کردند. برای مثال شما پنجره های مسجد نصیر الملک واقع در شیراز نمونه ی بارز زیبایی و قدمت شیشه های رنگی در دکوراسیون و طراحی داخلی می باشند.

در دکوراسیون و طراحی داخلی نور و رنگ دو عامل بسیار مهم می باشند. انتخاب رنگ مناسب و نورپردازی مناسب در فضای داخلی از عوامل تاثیرگذار در معماری داخلی می باشد.

شیشه های رنگی علاوه بر زیبایی که در فضا ایجاد می کنند عامل تاثیر گذار در نورپردازی نیز می باشند. این شیشه ها نوری را که از خود عبور می دهند با رنگ ها مختلف در فضا منتشر می کنند. به همین دلیل استفاده از شیشه های رنگی تاثیر بسزایی نیز در روح و روان افراد می گذارد چرا که فضای آرام بخش و دلنشین را ایجاد می کند.

با توجه به این توضیحات با گذشت زمان استفاده از شیشه های رنگی در معماری داخلی کمرنگ تر از گذشته شده بود. اما با پیدایش تکنیک استین گلاس استفاده از شیشه های رنگی در معماری داخلی رونق گرفت. در رابطه با این تکنیک در ادامه به توضیحات بیشتری خواهیم پرداخت.

همانطور که می دانید دکوراسیون داخلی تاثیر و رابطه ی مستقیمی با اثرات روانشناختی دارد. به همین دلیل استفاده از هر تکنیک و المانی باید با توجه به این موضوع به کار برده شود. شیشه های رنگی باعث ایجاد آرامش در فضا می شود.

در این مطلب می خواهیم به چندین تکنیک خلق شیشه های تزئینی با استفاده از شیشه های رنگی اشاره کنیم. تکنیک هایی که با روی کار آمدنشان شیشه های رنگی را با معماری امروز آشتی دادند.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

فیوزگلاس

فیوز گلاس یک تکنیک تزئین شیشه

فیوز گلاس یک تکنیک برای ساخت المان های دکوراتیو توسط متریال شیشه می باشد. فیوز گلاس یک تکنیک برای متصل کردن شیشه های رنگی و یا بی رنگ از طریق ذوب نسبی شیشه در حرارت بالا می باشد. فیوزگلاس نیز یک تکنیک تزئین شیشه می باشد. نام دیگر فیوز گلاس همجوشی شیشه می باشد. المان های ساخته شده توسط فیوز گلاس نوعی هنر دست به شمار می آیند. در ساخت این المان ها توسط تکنیک همجوشی شیشه استفاده ی درست از رنگ ها و ترکیب آن ها نیاز به خلاقیت دارد.

در روش همجوشی شیشه ها قطعات شیشه که با فرم های خاص بریده شده اند در کنار یکدیگر چیده می شوند و در کوره ی حرارت قرار می گیرند. حرارت باعث چسبیده شدن شیشه ها به یکدیگر می شود.

از طریق فیوزگلاس می توان محصولات تزئینی از قبیل انواع ظروف، دیوار کوب و چراغ های تزیینی را ساخت. همچنین این تکنیک در ساخت انواع کاشی های شیشه ای دست ساز، سقف های کاذب، پارتیشن بندی و شیشه های تزیینی درب و پنجره نیز کاربرد دارد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

سقف کاذب استیند گلس

سقف کاذب نوعی سقف دوم محسوب می شود که روی سقف اصلی نصب می شود و یک روش برای تزئین سقف می باشد. سقف کاذب یک المان تزئین سقف می باشد که جلوه ی خاصی را در دکوراسیون داخلی ایجاد می کند. سقف کاذب در انواع متریال های مختلف ساخته می شوند که یکی از این متریال ها شیشه می باشد. سقف کاذب شیشه قابل استفاده در ساختمان های اداری و منازل مسکونی می باشد. یک نوع سقف کاذب شیشه ای سقف کاذب استیند گلس می باشد که در این مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت.

سقف کاذب استیند گلس

استیند گلس یک روش تزئین شیشه می باشد و به شیشه هایی که با روش استین گلاس تزئین می شوند شیشه های استین گلاس گفته می شود. در این روش تکه شیشه های رنگی با طراحی خاص در کنار یکدیگر چیده می شوند تا طرح نهایی را ایجاد کنند.

سقف کاذب استین گلاس از پنل های شیشه استین گلاس ساخته می شوند. سقف های استین گلاس قابلیت نورپردازی دارند به همین دلیل است که این نوع سقف های کاذب از لحاظ زیبایی در بین انواع دیگر سقف کاذب متفاوت و منحصر به فرد می باشند.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

 

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

درب استیند گلس

درب های ورودی نیز نوعی المان دکوراتیو برای منازل محسوب می شوند. درب ها اولین بخشی هستند که افراد به هنگام ورود به یک ساختمان با آن مواجه می شوند بنابراین زیبایی آن نشانه ی دکوراسیونی شیک می باشد. درب ها علاوه بر زیبایی باید مقاوم و از نظر امنیتی در بالاترین حالت ممکن خودشان باشند. در این مطلب قصد داریم نوعی درب های دکوراتیو را به شما معرفی کنیم.

درب های استیند گلس

درب های استین گلاس با شیشه های استیند گلس تزئین شده اند. این درب ها نوعی درب دکوراتیو می باشند که زیبایی منحصر به فردی را به نمای بیرونی و داخلی منزل شما می دهند. شیشه های استین گلاس که از تکه شیشه های رنگی تشکل شده اند می توانند در طرح های مختلفی کنار یکدیگر چیده شوند و طرح زیبایی را به وجود آورند. این شیشه ها قابلیت عبور نور را بدون هیچ مانعی دارند که باعث روشنایی فضای داخلی می شوند.

ویژگی درب ورودی استین گلاس

حفظ حریم خصوصی

شاید تصور کنید چون درب ها از شیشه تشکیل شده اند حریم خصوصی را رعات نکنند و باعث دیده شدن فضای داخلی شوند. اما چون شیشه های استین گلاس رنگی هستند و باعث ایجاد طرح روی شیشه می شوند حریم خصوصی را کاملا حفظ می کنند. شما می توانید با استفاده از این درب ها بدون نگرانی علاوه بر پنجره از نور طبیعی برخوردار شوید.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

گنبد شیشه ای

گنبد شیشه ای نوع جدید از گنبد ها می باشند که امروزه علاوه بر مساجد و کلیساها در اماکن مسکونی و تجاری نیز از آن ها برای ایجاد تغییر در طراحی داخلی استفاده می شود.

گنبد های شیشه ای نوعی نورگیر سقفی نیز محسوب می شوند که نور طبیعی را از خود عبور می دهند و باعث روشن شدن فضای داخلی می شوند.

گنبد های شیشه ای نوعی المان تزئینی در طراحی و دکوراسیون داخلی می باشند که به روش های مختلفی طراحی و اجرا می شوند که در این مطلب به 2 تکنیک اجرای گنبد های شیشه ای اشاره خواهیم کرد.

تکنیک های اجرای گنبد شیشه ای

 تکنیک استین گلاس

گنبد های شیشه ای که با تکنیک استین گلاس ساخته می شوند با نام گنبد استین گلاس شناخته می شوند. این گنبد ها با شیشه های تزئینی استین گلاس طراحی می شوند. شیشه های استین گلاس از تکه شیشه های رنگی با روش خاصی روی یک قاب فلزی تشکیل می شوند. تکه شیشه ها با توجه به طرح از پیش آماده شده کنار یکدیگر چیده می شوند تا طرح کلی را به وجود آورند. طرح گنبد های شیشه ای می تواند در انواع سبک های معماری صورت گیرد.

سازه ی پایه ی گنبد استین گلاس فریم های فلزی و آهنی می باشد که شیشه های استیند گلس روی آن ها قرار می گیرد به همین دلیل است که گنبد استین گلاس از مقاومت بالایی برخوردار می باشد و در برابر بارش باران و نفوذ آب مقاوم است چرا که در مرحله ی آخر نصب این گنبد ها به صورت کامل آب بندی می شوند. گنبد های استین گلاس هرگز نیاز به تعمیر و ترمیم ندارند. در صورت نیاز هم به دلیل انعطاف پذیری که دارند می توان به راحتی محل خرابی را تعویض و ترمیم کرد بدون آنکه محل تعمیری مشخص باشد. امروزه گنبد های استین گلاس جایگاه ویژه ای را در معماری داخلی ساختمان های لوکس و بزرگ پیدا کرده اند.

از طریق این لینک می توانید گنبد های استیند گلس اجرا شده توسط مجموعه آرچی تاج را مشاهده کنید.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

شیشه های تزئینی

شیشه یک المان چند کاربردی در دکوراسیون و طراحی داخلی می باشد. شیشه به دلیل ماهیت خاصی که دارد جزو متریال های شفافی می باشد که تاثیر بسزایی در نورپردازی و روشنایی فضا دارد. شیشه با عبور نور از خود و انعکاس نور باعث بزرگتر دیده شدن فضای داخلی می شود.

شیشه های تزئینی امروزه در ساخت و تزئین انواع المان ها و سازه ها کاربرد دارند. از شیشه های تزئینی می توان در تزئین درب ، پنجره، پارتیشن ، پوشش دیوار ، ساخت المان های دکوراتیو و حتی ساخت سازه هایی مانند نورگیر های سقفی بهره برد.

شیشه های تزئینی با تکنیک های مختلفی تولید می شوند که در این مطلب قصد معرفی این تکنیک ها را داریم. پس با ما همراه باشید…

روش های ساخت شیشه های تزئینی

استیند گلس

استیند گلس یک روش ساخت شیشه های تزئینی می باشد. شیشه های تزئینی ساخته شده به روش استیند گلس  را می توان نوعی هنر دست نامید. این شیشه ها از تکه شیشه های رنگی که با توجه به یک طرح بریده شده اند ساخته می شوند. تکه شیشه های رنگی طوری کنار هم قرار می گیرند که طرح نهایی را به وجود آورند. 

از ویژگی های متمایز کننده استین گلاس می توان به نورپردازی آن ها در فضای داخلی اشاره کرد. این نوع شیشه ها نور سفیدی را که از خود عبور می دهند در رنگ های مختلف در فضای داخلی منتشر می کنند. همچنین شیشه های استیند گلس حفظ حریم شخصی را حفظ می کنند و می توان با استفاده از این شیشه ها بدون مانع از نور طبیعی بهره برد.

شیشه های استیند گلس از مقاومت بالایی برخورد هستند و نوعی عایق حرارتی هم محسوب می شوند که مصرف انرژی را کاهش می دهد. به همین دلیل است که از استین گلاس در ساخت نورگیر ها و گنبد های شیشه ای استفاده می شود.

شما می توانید برای مشاهده پروژه های گنبد استین گلاس مجموعه آرچی تاج روی این لینک کلیک کنید.

 

از شیشه های استین گلاس در ساخت و تزئین انواع پنجره ها، درب ها، پوشش دیوار ها، پارتیشن ها و نورگیرها استفاده کرد.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

گنبد استین گلاس

گنبد های گچ کاری شده ابتدایی ترین نوع گنبد ها از گذشته تا کنون می باشد. اکثر اماکن مذهبی مانند مساجد قدیمی دارای گنبد های گچ کاری شده می باشند. اما با گذشت زمان و پدید آمدن تکنیک استین گلاس مسیر ساخت گنبد نیز با تحولاتی روبرو شد.

استین گلاس یک تکنیک ساخته شیشه دکوراتیو می باشد که دارای قدمت چندین هزار ساله می باشد. در گذشته از شیشه های استین گلاس بیشتر در ساخت پنجره ها استفاده می کردند. در مطلب معرفی پنجره های استین گلاس معروف در دنیا می توانید با سه نوع از بهترین های آن ها آشنا شوید.

با گذشت زمان و پیشرفت علم روند اجرای این تکنیک نیز با پیشرفت هایی مواجه شد که امروزه در دکوراسیون داخلی و معماری داخلی استین گلاس یکی از تکنیک های منحصر به فرد به شمار می آید. شیشه های استین گلاس در ساخت انواع المان ها و سازه های دکوراتیو به کاربرده می شود. گنبد استیند گلس یکی از سازه های منحصر به فرد توسط تکنیک استین گلاس می باشد.

گنبد استیند گلس یک سازه ی منحصر به فرد

گنبد شیشه ای استین گلاس یک سازه ی زیبا و نوعی نورگیر شیشه ای در طراحی داخلی می باشد. امروزه اکثر ساختمان های مهم از جمله هتل ها، مجتمع تجاری ها، ویلا هاو غیره برای زیبا سازی نمای داخلی خود از گنبد های استین گلاس استفاده می کنند. گنبد استین گلاس به دلیل استفاده از شیشه های استین گلاس نوعی گنبد شیشه ای دکوراتیو محسوب می شود که نور طبیعی را از خود عبور می دهد و فضای داخلی را با نور های رنگی دلنشین و زیبا می کند. گنبد استین گلاس در انواع طرح های معماری طراحی و قابل اجرا هستند.

شما می توانید از طریق این لینک پروژه های گنبد استین گلاس مجموعه آرچی تاج را مشاهده کنید.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج
  • ۰
  • ۰

شیشه های تزئینی استین گلاس

شیشه به عنوان یک متریال شفاف برای دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی یک متریال پرکاربرد است. شیشه های تزئینی علاوه بر اینکه می توانند یک المان دکوراتیو باشند و فضای داخلی را زیبا کنند تامین کننده ی نور در فضا نیز می باشند.

به همین دلیل است که از شیشه در دکوراسیون داخلی استفاده های مختلفی می شود. شیشه های تزئینی در طرح ها و سازه های مختلف ساخته می شوند. از شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی در اکثر موارد مانند درب های ورودی و اتاق ها، پنجره ها، در های کابینت ها، پوشش دیوار ها و حتی پوشش سقف و مواردی از این قبیل استفاده کرد.

استین گلاس تکنیک تزئین شیشه

در بین شیشه های تزئینی متفاوت در این مطلب قصد داریم شیشه های تزئینی استین گلاس را معرفی کنیم. این نوع شیشه های تزئینی که با تکنیک استین گلاس طراحی و اجرا می شوند نوعی شیشه های دکوراتیو با مقاومت بالا هستند. این شیشه های تزئینی از تکه شیشه های رنگی تشکیل شده اند.

علاوه بر روش استین گلاس یک روش دیگر با نام تیفانی گلس نیز برای تزئین شیشه ها وجود دارد. این  دو روش در حالت کلی مانند هم می باشند در مطلب استین گلاس تیفانی چیست؟  تفاوت این دو روش اشاره شده است.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

  • آرچی تاج